Skip to main content

Wijnbar

Een wijnbar is dé blikvanger op je feest

De Wijnbar van aProbar.

aProbar beschikt over een eigen mobiele Wijnbar die je kunt huren om jouw feest of evenement compleet te maken. De bar is geheel demontabel, wat handig is als er geen brede doorgang is en staat binnen no time! Stoer en Robuust en bovendien voorzien van ledverlichting. Een echte blikvanger op je feest! Bovendien is de Wijnbar is voorzien van een spoelunit, dus geen heen en weer geloop met glazen.

Naast wijn ook een vers getapt biertje.

Omdat, hoe gek het ook klinkt, niet iedereen van wijn houdt hebben we de wijnbar nu ook voorzien van een biertap. Vanuit de aProbar tappen we voor je gasten dus ook een heerlijk fris biertje. Met 3 taps kunnen ze ook nog eens kiezen welk biertje ze willen.

Enthousiast barpersoneel met passie voor wijn

Je bemant de wijn- en bierbar niet zelf. Want samen met de bar en de wijn komt ook ons eigen barpersoneel mee. En we kunnen je met trots zeggen: Dat zijn niet de minsten! Spontane, frisse wijnmeisjes en jongens die weten hoe ze een wijntje moeten serveren en er desgewenst ook nog van alles over kunnen vertellen. Stuk voor stuk met een passie voor wijn en ervaren in de horeca.

De wijn zorgvuldig uitzoeken en natuurlijk éérst voorproeven!

aProbar levert de mobiele bar compleet met de wijn die we samen met jou hebben uitgekozen én die je uiteraard eerst hebt voorgeproefd. Wil je meer weten over de Wijnbar van aProbar, die binnenkort ook op jouw feest kan staan? Neem contact met ons op, zodat we je kunnen informeren over de mogelijkheden. Bellen kan ook op 06-53636290

De waardering van www.aprobar.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 65 reviews.