Skip to main content

Horeca

Passend advies voor horeca en altijd de beste service!

Unieke wijnen voor de laagst mogelijke prijs

Ben je horeca ondernemer en wil je je graag onderscheiden met je wijnkaart? Dan ben je bij aProbar aan het goede adres. Wij hebben heerlijke wijnen in ons assortiment, van een toegankelijke huiswijn tot de meer exclusieve soorten. Ook hebben we een uitgebreid assortiment biologische wijn.
Uiteraard vind je geen van onze wijnen in de supermarkt.

Onze wijnen vallen in verschillende prijsklassen en zijn geschikt voor diverse gelegenheden. Of je nu eigenaar bent van een gezellig buurtcafé of je runt een exclusief restaurant met veeleisende gasten. Bij aProbar vind je voor elke kaart en in elke prijsklasse de beste wijn. Wij bieden altijd een uniek assortiment voor de laagst mogelijke prijs.

je favoriete wijn vind je makkelijk met de wijnzoeker van aProbar

Passend advies voor horeca en altijd de beste service!

aProbar voor Horeca.
Wij adviseren je graag welke wijn het beste past bij jouw gelegenheid en helpen je met het samenstellen van je wijnkaart. Wij kennen de wijnen, de druiven, de wijnhuizen en de wijnmakers als de beste. Samen met je team ga je de door ons geadviseerde wijnen eerst proeven en vertellen we je uitgebreid over de wijnsoort. Hierdoor kun jij je gasten perfect adviseren bij de keuze van een heerlijk glas wijn.
Wij hebben een uitstekende service en zijn nooit te beroerd om ook buiten werktijd de wijn bij je langs te brengen, mocht je eerder dan verwacht door je wijn heen raken.

Heb je interesse in ons assortiment of heb je vragen over de mogelijkheden die aProbar aan jouw horeca zaak kan bieden? Neem dan contact met ons op.

Ja, ik wil graag weten wat aprobar voor mijn bedrijf kan betekenen
De waardering van www.aprobar.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 65 reviews.