Skip to main content

Wijnproeverij

Leuke, interactieve wijnproeverijen waarbij proeven, vergelijken, maar vooral genieten centraal staan!

De heerlijke wijnproeverijen van aProbar:

Wijnproeverij Wijnbeleving

aProbar organiseert gezellige wijnproeverijen. Afhankelijk van welke wijnproeverij je kiest, komen er allerlei heerlijke tapas voorbij. Bij deze eenvoudigste, maar zeker niet de minste versie van de wijnproeverij staat de tafel vol met heerlijk stokbrood, fuet, olijven en geurende olijfolie. En natuurlijk komt daar ook heus wel een lekker tapas gerechtje aan voorbij. Deze wijnproeverij noemen wij Wijnproeverij Wijnbeleving.

Wijnproeverij Wijn en Tapas

Een uitgebreide wijnproeverij is onze Wijnproeverij Wijn en Tapas.
Laat je verrassen door de meest heerlijke wijnen in combinatie met de lekkerste tapas gerechtjes! Zin in een avondje genieten van smaakvolle wijn en culinaire hapjes? Dan is deze proeverij absoluut iets voor jou!

Tijdens deze proeverij neemt onze wijnkenner je mee op een smaakvolle reis langs verschillende wijnsoorten en -huizen. En niet alleen dat, want bij elke wijn wordt er een heerlijk passend tapas gerecht geserveerd. Geniet bijvoorbeeld van een frisse witte wijn in combinatie met een licht pittige gazpacho of een volle rode wijn met een stukje smaakvolle chorizo.

Laat je verrassen door de perfecte combinatie van smaken en aroma’s en leer alles over de kunst van het wijnproeven. Of je nu een echte wijnkenner bent of gewoon op zoek bent naar een gezellig avondje uit, deze proeverij is geschikt voor iedereen.

Dus schrijf je snel in voor onze wijnproeverij en laat je meenemen op een culinaire reis langs verschillende wijnsoorten en smaakvolle gerechtjes. Wij garanderen je een onvergetelijke avond vol gezelligheid en lekkernijen

Wijnproeverij Wine en Dine

Wil je tenslotte een maaltijd vullende wijnproeverij? Ook dat kan! Bij deze meest uitgebreide versie van onze wijnproeverijen zorgen we ervoor dat er naast alle tapas gerechtjes ook schalen met grotere lekkernijen verschijnen. Deze laatste, meest uitgebreide versie noemen we Wijnproeverij Wine en Dine.

Op dit moment staan er nog geen wijnproeverijen op stapel, maar mocht je zin hebben om met je vrienden, familie, collega’s een keer aan te schuiven, mail of bel ons!

Het doel van deze wijnproeverijen is om in een gezellige, ontspannen sfeer te genieten van heerlijke wijnen. We proeven verschillende wijnen, vergelijken ze met elkaar en proberen de verschillende smaken en geuren in de wijnen te herkennen. Soms is dat heel eenvoudig, soms wat lastiger. Maar wij doen er vooral niet al te ingewikkeld over. Het gaat erom wat jij lekker vindt en tijdens een wijnproeverij van aProbar kom je daar al proevend achter. Leuk én leerzaam tegelijk. We vertellen je alles wat je maar wilt weten over wijn. Hoe wordt wijn nou precies gemaakt? Wat is de invloed van de grond waarop de wijnranken groeien en het gebied waarin de wijngaarden gelegen zijn. Proef je dat in de wijn?

En natuurlijk het allerbelangrijkste, de druiven. Alhoewel, de wijnmaker natuurlijk een allesbeslissende ‘vinger in de wijn’ heeft als het gaat om het hele proces van wijn maken.
Zo’n wijnmaker heet een oenoloog en is de ‘chef kok’ van het wijnhuis. Waarom kiest hij of zij er bijvoorbeeld voor om soms druivensoorten te mengen? Of dezelfde druivensoorten te  gebruiken die afkomstig zijn van verschillende gronden? Rijping op houten vaten? Of in roestvrijstalen tanks?

Bij aProbar hebben we persoonlijk contact met onze wijnmakers.
We kunnen je er dus alles over vertellen.

Kortom, de wijnproeverijen van aProbar zijn ontspannen, gezellige én leerzame evenementen.

Heb jij zin in zo'n gezellige leerzame wijnproeverij? Neem hier contact met ons op!
Online wijnproeverij

Online Wijnproeverij

Regelmatig organiseren wij online wijnproeverijen. Dit idee is ontstaan tijdens de lockdown periode. Omdat het zo’n succes is, gaan we hier mee door!
Het is een leuke, interactieve wijnproeverij waarbij we samen proeven, vergelijken en genieten. Kortom: Online gezelligheid vanuit je eigen huis, bank, tuin of balkon!

De data van de aankomende online wijnproeverijen waarvoor je je los kunt inschrijven zullen we kenbaar maken via onze nieuwsbrief en social media. Maar ook hier zul je ze binnenkort vinden.
Wil je een specifieke datum kiezen, omdat je bijv met je groep collega’s een privé wijnproeverij wilt organiseren? Dat kan! Bel of mail en we spreken samen af.

Inhoud proefpakket

5 flesjes wijn (1 pers. 100ml, 2 pers. 200 ml):
1 sprankelende Cava, 2 karakteristieke witte en 2 krachtige rode wijnen.
Met Aromacirkel en proeftips en ruimte voor aantekeningen.

Na de online proeverij kun je nog gezellig online met elkaar door borrelen!
De inhoud van de wijnproefpakketten wisselt. Hierdoor kun je steeds opnieuw meedoen en steeds andere wijnen proeven!

De kosten bedragen slechts € 19,50 voor een 1- persoons wijnpakket en
€ 35,00 voor een 2- persoons wijnpakket.

wijnproeverij als zakelijk evenement

Wijnproeverij als zakelijk evenement

Een wijnproeverij als zakelijk evenement levert fiscaal voordeel op! We leggen je graag uit waarom dit niet alleen voor je werknemers maar ook fiscaal zo aantrekkelijk is:

Wanneer aProbar de wijnproeverij als zakelijk evenement organiseert op de bedrijfsvloer, is deze activiteit geheel vrijgesteld van loonheffing. Het serveren van drank met hapjes, of tapas in ons geval, wordt voor de loonbelasting (mits het op de werkvloer plaatsvindt) niet gezien als loon. Daarom is het dus niet belast! Zo kan aProbar een gezellige én fiscaal gunstige bedrijfsactiviteit organiseren.

Een ongedwongen, informele sfeer.

Collega’s en relaties onder elkaar. Samen zijn in een ongedwongen en informele sfeer. Dat is belangrijk, want het thuiswerken zal hoe langer hoe meer de trend worden waardoor het gevaar op de loer ligt dat men de feeling met het bedrijf verliest. En dat willen we niet. We willen een hechte groep collega’s die betrokken zijn én blijven.
Juist daarom is het fijn om elkaar zo nu en dan persoonlijk te ontmoeten en daarvoor is de wijnproeverij van aProbar de ultieme gelegenheid.

Met elkaar genieten van heerlijke wijnen, waarbij we desgewenst bijpassende tapas serveren. Samen vergelijken en overleggen welke geuren en smaken je herkent in de wijn. Luisteren naar de uitleg die Ernst erbij geeft. Bovendien is er volop ruimte om alles te vragen wat je altijd al had willen weten over wijn.

Kortom, een middag/avond waar nog lang met veel plezier op terug gekeken zal worden. Een groot voordeel: je hoeft zelf niets te regelen. aProbar zorgt voor alles, we nemen alles mee. Het enige wat jij hoeft te doen is ervoor zorgen dat je medewerkers en relaties uitgenodigd worden voor een gezellige, smaakvolle én bovendien leerzame middag/avond.

Dorpshoeve, inspirerend vergaderen
Dorpshoeve, inspirerend vergaderen

Inspirerend vergaderen op een prachtige locatie

Vergaderen in alle rust, zonder andere gasten.

Sinds kort kunt u bij aProbar ook terecht voor een prachtige, inspirerende vergaderlocatie. Hier bent u van harte welkom voor uw bijeenkomst/vergadering. Vanuit de vergaderruimtes en de terrassen kijkt u uit over de weilanden en de bossen van Lage Vuursche. Deze mooie groene omgeving ademt een oase van rust. De grote tuin met overdekte veranda geeft u de mogelijkheid om ook buiten te zijn.

De Jachthut is zeer modern uitgerust: er is breedband Wi-Fi, een 82 inch ultra HDTV-scherm met de mogelijkheid draadloos te presenteren. Tevens zijn er twee flip-overs beschikbaar.

De Lodge straalt met de openhaard een huiselijke sfeer uit. Naast het gebruik van de Lodge voor de lunch is het een ideale ruimte voor besprekingen, break-out ruimte en plenaire sessies.

Bij mooi weer is het heerlijk lunchen en overleggen op een van de terrassen of in de tuin. Want ook deze buitenruimtes staat geheel tot uw beschikking. De veranda is voorzien van heaters.

Ook hier staan onze persoonlijke aandacht en alle ruimte voor uw wensen centraal.
Benieuwd? Kijk op www.dorpshoeve.nl

De waardering van www.aprobar.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 65 reviews.