Skip to main content

Kleine flesjes wijn

De mooiste wijnen nu ook in kleinere flesjes!

Mooie, bijzondere wijnen, nu ook in kleine flesjes.

Het zal je vast bekend voorkomen. Je hebt zin in een lekker glas wijn, maar wil geen hele fles openmaken. Want 1 of 2 glazen zijn voldoende. Wat doe je dan? Toch maar een grote fles pakken met het gevolg dat je er, óf net teveel van drinkt, óf de rest uiteindelijk door de gootsteen spoelt. Jammer!
Het kan ook zijn dat je denkt, dan maar niet, dan maar geen glas wijn. Ook jammer! Daarom hebben we nu bij aProbar ons assortiment uitgebreid met kleine flesjes wijn. Zodat je kunt genieten van een glas wijn, zonder verspilling of het gevoel van oeps, net een glas teveel gedronken gisteren….

Kleine flesjes wijn, maar wel met wijn van bijzondere kwaliteit.

Veelal is de inhoud van kleine flesjes wijn van een discutabele kwaliteit. Dat is jammer maar wel zoals je ze vaak in de schappen zult vinden. En juist van 1 of 2 glazen wijn wil je bewust genieten. Daarom hebben wij bij aProbar alleen kleine flesjes wijn, afkomstig van gepassioneerde wijnmakers die prachtige wijnen maken. Deze wijnen worden ook geschonken in reguliere flessen van 750 ml maar bij wijze van extraatje ook in kleinere flesjes gebotteld.

We hebben een bijzonder assortiment voor je uitgekozen. Een heerlijke Sancerre bijvoorbeeld of een mooie houtgerijpte Crianza van Vina Olabarri. Je kunt er van op aan dat alle wijnen in onze kleine flesjes, groot van kwaliteit zijn.

Kijk rustig rond en maak je keuze!

Bekijk hier het assortiment kleine flesjes wijn!
De waardering van www.aprobar.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 65 reviews.