Skip to main content

Een persoonlijk wijngeschenk

Wijngeschenk met heerlijke wijn en persoonlijke tekst.

Niks is leuker dan het ontvangen van een persoonlijk cadeau! Maar het geven hiervan is misschien nog wel leuker. Iemand écht kunnen verrassen geeft veel plezier. Een persoonlijk wijngeschenk van aProbar is daarom altijd een schot in de roos.
aProbar levert prachtige wijnen van uitstekende kwaliteit. Stuk voor stuk afkomstig van wijnhuizen die het vak van het wijn maken verstaan. Vaak al generaties lang.

Jaarlijks worden miljoenen flessen wijn cadeau gedaan. Als relatiegeschenk, ter ere van een verjaardag of trouwdag, of gewoon om iemand te bedanken. Wijn is een van de meest populaire geschenken. Bij aProbar willen we het cadeau doen van wijn graag extra bijzonder maken.

Dat doen we door jou de mogelijkheid te bieden om zelf je wijnkistje te vullen met een heerlijke wijnen naar keuze uit onze shop.
Als extra service bieden we je bij aProbar de mogelijkheid om je wijnkistje te voorzien van aan persoonlijke boodschap. Voor slechts € 4,95 graveren we jouw persoonlijke tekst in het deksel van het kistje.

De losse kistjes kosten € 4,25 voor 1 fles kistje, € 6,75 voor 2 fles kistje en € 7,95 voor een 3 fles kistje. De wijn kies je zelf uit onze webshop.
Neem contact met ons op via de mail contact of bel met Carla 0623874950. We vertellen je graag over alle mogelijkheden.

    De waardering van www.aprobar.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 65 reviews.