aProbar Creatief

Schilderworkshops bij aProbar

Naast onze gastvrije en leerzame proefavonden organiseren we bij aProbar ook creatieve schilder workshops.
Onder professionele leiding, het genot van een goed glas wijn (een glas fris kan natuurlijk ook) én heerlijke tapas gaan we op deze avonden of middagen aan de slag met een hip schilderij. Ervaring in het schilderen is niet nodig. Stap voor stap worden alle fases van het schilderij uitgelegd. Aan het eind van de workshop heb je een prachtig schilderij gemaakt en een heerlijk ontspannen avond of middag gehad. Je zult merken dat je trots kunt zijn op je eigen creatie!
Deze gezellige, ongecompliceerde workshops zijn niet alleen heel leuk om te doen met een groep vriendinnen, collega’s of zussen. Ook voor stellen, een broers- en zussendag, sportmaatjes , zwangerschapsgroepjes etc is het een superleuke invulling voor een creatief en ontspannen uitje.
Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Nieuw bij aProbar: Paint Café

In samenwerking met Catharine Gathier, beeldend kunstenaar uit Vianen, organiseren we creatieve schilderavonden in diverse horeca gelegenheden. Je kent het wellicht al wel, schilderen in een gezellig café of restaurant. Ontspannen aan de slag met vrienden, vriendinnen, collega’s óf nieuwe mensen leren kennen. In onze laagdrempelige workshops laten wij je zien dat je ook als “absolute beginner” een mooi kunstwerk kunt maken!

Gezellig aan de slag met een drankje in je ene hand en in je andere hand een penseel. Zo ziet een avond eruit bij Paint Café! Onder professionele begeleiding maak je een hip schilderij. Aan het eind van de avond ga je naar huis met een prachtig kunstwerk waar je trots op kunt zijn, want het is écht zo; iedereen kan schilderen.

23 april 2019 workshop Toffe Tulpen bij Café Restaurant BU!TEN  

Op 23 april 2019 staat de workshop Toffe Tulpen bij Café Restaurant BU!TEN aan de Hessenweg 174 gepland. Rob van Meerten ontvangt ons in zijn sfeervolle zaak waarbij we het zaaltje ‘BinnensteBU!TEN’ omtoveren tot een waar schildersatelier. De kosten van de workshop bedragen € 35,00 en is inclusief al het materiaal. Drankjes en hapjes zijn te bestellen aan de bar. Tip: Reserveer vooraf de barhap die op de dinsdagavond vaste prik is bij BU!TEN.
Aanvang workshop: 19.30 uur
Einde workshop: 22.00 uur

Meer info? Bel 06-23874950 of mail naar info@aprobar.nl

© Copyright - aProbar