Skip to main content

Wijnproeverij de Bilt

Wijnproeverij De Bilt.

aProbar organiseert vol passie heerlijke wijnproeverijen. We hebben hiervoor verschillende opties:

Optie 1: Wijnproeverij ‘Wijnbeleving’.

Ben je nieuwsgierig naar wijn en wil je er graag wat meer over te weten komen? Of vind je het gewoon leuk om verschillende wijnen naast elkaar te proeven? Dan is deze wijnproeverij van aProbar echt iets voor jou!
Wat is het: Een wijnproeverij van 1,5 uur waarin we je kennis laten maken met een 6 tal wijnen.
We leren je wat over de wijze waarop wijn gemaakt wordt. Wat de invloed is van de grond waarop de wijnranken groeien en het gebied waarin de wijnvelden gelegen zijn.

In een gezellige, ontspannen sfeer proeven we de wijn en gaan we oefenen om de geur en de smaak te herkennen. Hiervoor maken we o.a. gebruik van geurflesjes, wat een leuk én leerzaam onderdeel is van de avond. We vergelijken de wijnen en proberen er met jou achter te komen waarom de ene wijn je meer aanspreekt dan de andere. Op tafel staan knapperig stokbrood en andere lekkernijen om de wijn te begeleiden.

Na een gezellige middag of avond ga je met nieuwe ideeën en met de opgedane proefervaring rijker weer naar buiten.
Deze laagdrempelige wijnproeverij is een ontzettend leuke activiteit voor een groep van 8 tot 15 personen. Van doorgewinterde wijnliefhebbers tot de beginnende wijndrinker.
Deze proeverij is uitstekend verzorgd, precies zoals je van ons gewend bent.
Leuk om eens te doen als uitje met collega’s, netwerkborrel, vrienden of familie!

Wil je ook eens een proeverij meemaken? Neem contact met ons op. Via het contactformulier of via 06-53636290

Optie 2: Wijnproeverij ‘Wijn-Tapas’. 

Proef, beleef en geniet tijdens de geheel verzorgde wijn-tapas proefavond van aProbar.
Deze avondvullende wijn-tapas proeverij is inmiddels een begrip.
Samen met vrienden, familie of collega’s rond een goedgevulde tafel met heerlijke huisgemaakte warme en koude tapas die perfect aansluiten bij een scala aan wijnen van de hoogste kwaliteit. Zie je dit smaakvolle plaatje al voor je?
Graag nemen we je mee op een culinaire wijnreis tijdens de wijn- tapas proefavond van aProbar. Wij serveren een avondvullend programma waarin je smaakzintuigen worden geprikkeld door maar liefst negen met zorg geselecteerde wijnen. Uiteraard zal de Cava niet ontbreken!

Bij elke wijn serveren wij bovendien warme of koude tapas gerechtjes. Samen met een topkok uit een sterrenrestaurant hebben we de mooiste combinaties weten te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan heerlijke vers gegrilde gamba’s, chorizo gestoofd in rode wijn of gegrilde groene asperges met serranoham. Dit is slechts een selectie van de tapas die je kunt verwachten. Krijg je er al zin in?

Kortom: Een ontspannen, leerzame én culinaire avond met uitleg over de wijnen, druiven en het gebied van herkomst. Wij leren je ruiken, proeven en vooral genieten van de wijnen én de tapas!
De wijn-tapas proeverij begint rond 20.00 uur. Je eet van te voren licht of in ieder geval niet vlak van te voren.

Wil je ook eens een proeverij van aProbar Wijnproeverij De Bilt meemaken? Neem contact met ons op. Via het contactformulier of via 06-53636290

Optie 3: Wijnproeverij ‘Wine and Dine’.

Een uitgebreide versie van optie 2 kunnen wij je hiermee aanbieden. Bij optie 2 eet je van te voren licht, of in ieder geval niet vlak van te voren. Bij de Wijnproeverij ‘Wine and Dine’ beginnen we rond 18.00 uur en is van te voren eten niet nodig. Naast de tapas staat er op tafel voldoende eten voor een maaltijd vullende avond. In overleg stellen we het programma samen.

Wil je ook eens een proeverij van aProbar Wijnproeverij De Bilt meemaken? Neem hiervoor contact met ons op. Via het contactformulier of via 06-53636290

De waardering van www.aprobar.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 65 reviews.